El Primer de maig sortim al carrer!

L’Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat del Vallès (ADS) ens dirigim a tots vosaltres amb la voluntat d’informar-vos i animar-vos a participar de la manfiestació que tindrà lloc el proper Primer de maig a les 10:15 a la Plaça d’en Coll de Sant Cugat.
Amb aquest acte, que enguany arriba a la tercera edició, volem unir a tota la gent que sabem què per viure bé i ser feliços necessitem una feina digne amb unes bones condicions laborals, una sanitat, educació i serveis socials públics, de qualitat i socialment valorats i respectats. Per això us emplacem a venir el proper 1 de maig a les 10:15 a la Plaça del Coll per anar en manifestació fins l’estació dels ferrocarrils de Sant Cugat.
Per mantenir la unitat de la manifestació i continuar amb la tendència generada en els últims anys com ADS us volem transmetre el següent:
  • L’única signatura que apareixerà a les octavetes, pancartes i banderes de la manifestació serà la de l’ADSNo es permetran banderes de partits, organitzacions o sindicats ja que no volem que aquesta diada es converteixi en una guerra de sigles per veure qui capitalitza la mobilització.
  • Es podran portar banderes i ensenyes sempre i quant no es puguin associar a cap entitat política en concret i no siguin contràries a l’esperit de la manifestació ni als principis de l’ADS.
Esperem que entengueu aquestes premisses i animem a tothom que vulgui a participar de la manifestació del Primer de maig a Sant Cugat a les 10:15 a la Plaça d’en Coll.
 
Us demanem que difongueu aquesta carta i convocatòria entre els vostres contactes, membres de col·lectius, afiliats i simpatitzants.
 
@adssantcugat
 
Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.
Joan Fuster
 
Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat del Vallès,
Sant Cugat del Vallès
ADS_Cartell genèric

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s