Xerrada-debat “Els efectes de la crisi en la salut de les persones”

Cartell def 1

L’Assemblea pels Drets Socials organitza la xerrada-debat “Els efectes de la crisi en la salut de les persones”. Aquesta es realitzarà el pròxim 27 de novembre a les 19 h a la Casa de Cultura.

L’objectiu de la xerrada és, analitzar la incidència de la crisi i les mesures neoliberals sobre la nostra salut, posant l’accent principalment en la salut mental i en els col·lectius que han quedat desprotegits en derogar-se la sanitat universal.

L’acte comptarà amb la presència de Maria José Fernández de Sanmamed, Especialista en Medicina de Família i Comunitària. A banda forma part del Grup d’Ètica i del de Salut Mental de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

Compromesa amb els moviments socials, forma part de col·lectius com PASUCAT (Plataforma per una Atenció Sanitària Universal a Catalunya) i“joSÍ”, que lluiten per una sanitat publica universal i de qualitat. També és membre fundador de la FOCAP (Fòrum Català d’Atenció Primària).

En un període en el qual els atacs a tots els nostres drets socials per part del govern central, autonòmic i de la UE no solament no cessen sinó que augmenten dia a dia, és imprescindible mesurar les seves conseqüències, algunes irreparables, i com enfrontar-les.

Us hi esperem!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s