COMUNICAT DE L’ADS EN SUPORT A LA PAH

Des de fa 38 dies, 19 famílies de la Plataforma d’ Afectats per les Hipoteques de Rubí, mantenen una acampada a l’oficina de CX del carrer Villà de Sant Cugat.

Durant aquest període, han suportat un control permanent i diari de documentació, així com de moviments, per part de Policia local i Mossos d’esquadra. L’aplicació d’una multa de 375 € a una de les persones acampades, és un evident intent d’atemorir a través de l’assetjament policial. Paral·lelament, la resposta de l’Ajuntament per exigir la retirada d’aquesta multa és que ho podrien fer, si a canvi aixequen l’acampada.

La lluita d’aquestes 19 famílies és part de la lluita global d’una gran quantitat de famílies afectades, en un procés que solament persegueix el benefici de la banca i el perjudici de famílies treballadores, quan, recordem, Catalunya Banc ha rebut 12.000M d’ € dels mateixos contribuents.

L’Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat dóna tot el suport a la lluita de les famílies afectades, fa una crida a totes les persones, entitats i col·lectius sensibles de Sant Cugat a sumar-s’hi i exigeix la retirada immediata de la multa, així com el cessament de la pressió policial.

Recolzem-los amb tots els nostres mitjans, col·laborem, participem a les seves mobilitzacions fins a aconseguir la dació en pagament i el lloguer social per les 19 famílies.

Solució ja per a totes!!
La lluita continua!!
Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s