#stoppujad​es, negociació sí, concentrac​ió també

després de l’èxit de la jornada del 15 de març passat la plataforma STOPPUJADES va decidir mantenir les concentracions cada dimecres durant dues setmanes més. Aquesta és una  mesura de pressió i força mentre iniciant el procés de negociació amb  l’ATM. Per això des de l’Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat dels Vallès continuem amb la concentració de cada dimecres a les 19 hores a la plaça Lluís Millet.
Després de setmanes i setmanes de concentracions veiem com  aquestes van obtenint els seus fruits ja que entre totes les plataformes i assemblees en contra del transport públic estem forçant a l’ATM a fer el què no s’havia plantejat mai, seure a negociar. Des de la  plataforma, però, es té clar el què es demana. En primer lloc la rebaixa immediata del preu dels títols de transport a les tarifes del 2013, i en segon lloc la constitució d’una taula social en la que es fixin els preus del transport públic.

És per això que us demanem, un cop més, la vostra  participació i solidaritat. Ens trobem en un moment clau en que només  depèn de nosaltres forçar a l’ATM a baixar els preus del transport. Ara  és el moment d’empènyer més fort per aconseguir aturar la injustícia  social que representa un transport públic a uns preus de luxe. Us  esperem aquest dimecres a les set del vespre davant l’estació de  ferrocarrils de Sant Cugat.

Si no és accessible a tothom, NO ÉS TRANSPORT PÚBLIC!

Cartell 19 de març

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s