Seguim amb les concentracions pel transport públic

Hola a tothom, ens dirigim a vosaltres per informar-vos que l’Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat del Vallès hem decidit continuar les mobilitzacions contra la pujada de preus del transport públic. Per això el proper dimecres 5 de març ens tornarem a concentrar a les set del vespre davant l’estació de FGC.

Gràcies a les mobilitzacions que tenen lloc cada dimecres a nombroses estacions de tren, metro i autobús de l’àrea metropolitana de Barcelona, el passat  dilluns 24 de febrer l’ATM es va veure obligada a reunir-se amb membres de la plataforma Stoppujades. Un dia després la plataforma va decidir seguir amb les mobilitzacions i convocar una gran manifestació el proper dissabte 15 de març a les 19 hores a Plaça Sant Jaume. Com ADS ens sumem a les convocatòries i continuarem difonent la necessitat d’un transport públic accessible a tothom.

Ens hem marcat un objectiu; fer una gran demostració de força, i per això us convidem a baixar a la manifestació del dissabte 15. Abans però cal que en fem difusió i cridem a la participació. Per això també us esperem a les dues concentracions que queden abans del 15, el dimecres 5 i 12. Difoneu la convocatòria i animeu als amics i coneguts a assistir-hi. Us esperem aquest dimecres. Estem fent passos endavant per aconseguir una baixada de preus i és gràcies a vosaltres. Fins dimecres!

Si no és accessible a tothom, NO ÉS TRANSPORT PÚBLIC!

Cartell 5 de març

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s