Contra la pujada de preus al transport públic #STOPPUJADESTRANSPORT

Ahir 29 de gener a les 19 hores la Plaça Lluís Millet acollia una setantena de persones que, sota la convocatòria de l’Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat del Vallès, reclamaven l’aturada de l’augment de tarifes en el transport públic.

Amb el lema “si no és accessible a tothom, NO ÉS TRANSPORT PÚBLIC!” va començar la primera concentració a Sant Cugat per aturar l’augment abusiu i injustificat dels preus en els títols de transport. En el context actual, amb sis anys de crisi a les esquenes i un encariment progressiu dels serveis bàsics, aquest nou augment de preus significa un pas més en l’empobriment de la vida dels i les treballadores d’arreu del país i també de Sant Cugat.

No obstant tota la gent que es va concentrar ahir va optar per dir PROU enlloc de resignar-se i abaixar el cap. I no estem soles, ja què d’aquesta manera Sant Cugat es va sumar a les desenes d’estacions de metro, renfe i FGC en les que des de principis de mes hi ha concentracions, cada dimecres a les set del vespre, per exigir uns preus del transport adequats a l’estat d’emergència social en el que vivim.

Aquesta primera concentració ha estat un èxit, no obstant des de l’ADS pensem que no ens podem aturar aquí. El proper dissabte 1 de febrer ens trobarem a les 17 hores a la Casa de Cultura per decidir entre totes com continuem amb les mobilitzacions per un transport realment públic. Ens ajudes? SUMA’T a l’Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat del Vallès.

Ens trobaràs cada primer dissabte de mes a les 17:00 a la Casa de Cultura (carrer Castellví 8)

https://adssantcugat.wordpress.com/

dretssocialssantcugat@gmail.com

https://www.facebook.com/pages/Assemblea-pels-Drets-Socials/521568621224130

@adssantcugat

 

concentració nopaguem 29-01-14

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s