16 de maig ESCARNI FEMINISTA

16 de maig ESCARNI FEMINISTA

El proper 16 de maig a les 19h s’han convocat arreu del país escarnis feministes pel dret al propi cos a les portes de les seus del PP.

Aquí Sant Cugat diversos col·lectius de la ciutat convoquen a la participació i recolzament d’aquesta acció davant l’agressió que suposarà la contrareforma que Gallardón vol presentar, i així ho fem també des de l’ADS.

Recordar, per qui no estigui el cas, que dins aquesta nova reforma, destaquen punts increiblement agressius vers la lliure disposició del propi cos de la dona com ara l’eliminació de la llibertat d’avortar dins les primeres 14 setmanes de gestació o el suposit per malformació fetal (delegant a una comissió jurídica o mèdica la decisió final), eliminació de la distribució de la pastilla de l’endemà, negació a les dones d’entre 16 i 18 anys el dret a decidir sobre el seu propi cos, no contemplació de cap mena de programa d’educació sexoafectiva i un llarg i aberrant etcétera.

Fem crida doncs, a l’escarni públic davant la seu del Partit Popular, de Sant Cugat (c/ santa Maria, nº 9) com a resposta a l’atac d’Alberto Ruiz Gallardón amb la contrareforma de l’avortament.

Perquè jo, tu, nosaltres, TOTES decidim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s